طرز تهیه کیک هویج آسان

قدم اول
شکر را داخل روغن بریزید و پنج دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا در روغن حل شود سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و دوباره دو دقیقه هم بزنید سپس هویج رنده شده را با وانیل اضافه کنید.
قدم دوم
در ظرفی جداگانه پودر آرد و دارچین را بریزید و مواد آرد را با قاشق الک کنید تا خوب مخلوط شوند.
قدم سوم
آرد را آسیاب کرده، گردو را نیز با مواد مخلوط کرده و به هم زدن ادامه می دهیم.
در ضمن قبل از چیدن مواد فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم بعد یا قالب رو چرب میکنیم یا با کاغذ روغنی میپوشونیم.
قدم چهارم
مایع کیک را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه بسته به فر در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک به مدت نیم ساعت از فر خارج شد، یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنید. اگر چیزی به گیره نچسبید، کیک کاملا آماده است
قدم پنجم
کیک را چند دقیقه روی گریل قرار دهید تا قهوه ای شود
در مرحله آخر خامه فرم گرفته به انتخاب و سلیقه شما برای تزیین قابل استفاده است.


طرز تهیه کیک هویج و گردو با شیر

همانطور که گفته شد کیک هویج مانند سایر کیک ها در سبک های مختلف تهیه می شود، سبک دیگر کیک هویج شیری است.
مرحله اول
هویج پوست گرفته و گردوی خرد شده را خرد کرده و در آرد بغلتانید.
مرحله دوم
در مرحله بعد خمیر کیک را آماده می کنیم و خمیر را آماده می کنیم، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل ترکیب می کنیم و پوست لیمو رنده شده را اضافه می کنیم و با همزن به مدت 10 دقیقه هم می زنیم تا رنگ آن روشن شود.
مرحله سوم
روغن و شیر را با هم مخلوط می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم و داخل مواد می ریزیم
مرحله چهارم
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و ریز الک می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
هویج و گردو رنده شده را داخل مواد کیک بریزید و دوباره مخلوط کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله ششم
کف قالب را چرب کرده و مواد کیک را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا بپزد.
مرحله هفتم
کیک را از فر خارج کنید، بررسی کنید که آیا پخته شده است و صبر کنید تا خنک شود. وقتی کیک خنک شد، بسته به سلیقه و سلیقه خود روی آن را با خامه، کاکائو یا ژله کیک تزئین کنید.


کیک هویج و دارچین با ماست

مرحله 1: تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید، سپس ماست را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
مرحله دوم: در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر، دارچین و هل را با هل مخلوط کرده و مواد را الک کنید.
مرحله 3: تمام مواد خشک و مایع را با هم ترکیب کرده و با همزن خوب هم بزنید
مرحله چهارم: هویج را به مواد اضافه کنید. کافی است آب هویج را با دست بگیرید تا حالت خمیری به خود نگیرد
مرحله پنجم: هویج و همه مواد را با هم مخلوط کرده و در صورت تمایل گردو را اضافه کنید.
مرحله ششم: فر را روشن کنید تا داغ شود، قالب را چرب کنید، سپس مواد را داخل قالب بریزید و در فر قرار دهید.
مرحله هفتم: بعد از نیم ساعت که کیک آماده شد و از پخته شدن آن مطمئن شدیم صبر می کنیم تا خنک شود.
مرحله هشتم: بعد از سرد شدن روی کیک را با خامه یا کاکائو تزئین کنید.

منبع: مجله شیرینی و شکلات شیرینی تا